Добавяне на Б отбори
|
|
---|---|
#21 Removed user | 09.02.2015 20:07 |
126 Posts |
Значи играта съм я играл и преди прериода 2008-9 година и тогава беше всичко доста по-лесно защото доста безполезни фукнции които ги има сега ги нямаше и тогава наистина беше доста по интересно и тогава доста отбори се бореха за определени места а сега каква борба виждаш?айде почни сега с нов отбор да видим дали ще ти е по-лесно да влезнеш в топ 3 или когато си се регистрирал 2008 година .Не ми говорете глупости само,че сега било по-лесно защото не е така играчи с коефициент 60 да се борят с играчи коефициент 350-400+ и ми говорите за баланс лесно ви е на вас пердашите всичко на ред вземате си купите кредита построили сте си всичко то ако беше сега по-лесно играта нямаше да е така замряла нали се сещате колкото и да отричате знаете,че истината е такава може сега да се започва с 50 000 кредит а той за какво стига?за нищо на пазара няма играчи които да са ти достатъчно евтини и класни за да направиш конкуренция на отбори борещо се за топ 6 ....много лаете и знаете а иначе хленчите само и само да направят някоя нова функция защото сте бъкани с кредит и се чудите къде да го харчите нали?и за това искате Б отбори а не сливане на групите за да видим тогава кой колко е добър като сте в 1 конференция с други отбори на вашето или по-силно ниво и тия групи да се разпределят по среден клубен коефициент на отбора тогава ще е интересно а сега на вас явно ви прави кеф да 5-6 отбора които са ботове с по 7+ гола разлика и тук таме да се намира някой активен играч който да е от скоро и него да спукате от бой....Помня и тонос помня и ралица в момента не ги намирам в играта тогава като те бяха тук много хленчихте против тях защото не можете да ги биете.А сега сте като писенца защото няма някой такъв който всеки сезон да взема всичко от всякъде и да нямате шанс за титла големи играчи голямо чудо.(rofl) |
#22 Removed user | 09.02.2015 20:19 |
1014 Posts |
Ти видя ли моя отбор кого пердаша.Как искаш от днес да станеш силен отбор.Няма такъв стига се оплаква аман вече само ревеш.Престани и си гледай отбора аман вече.Аз чахак близо 30 сезона за купа.Хайде стига само теб са те били.Ти си единсвения отбор който е почнал така.На работа ги имам същите казах вече само се оплакват и марморят стига вече не виждаш ли че само ти се оплакваш.Да не си на 10 работи по отбора си.Казах ти нямам против теб нищо.Просто прекаляваш с оплакването. |
#23 Removed user | 09.02.2015 20:31 |
126 Posts |
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ти видя ли моя отбор кого пердаша.Как искаш от днес да станеш силен отбор.Няма |
#24 Removed user | 09.02.2015 20:41 |
1014 Posts |
Това не е реалноста това е игра. |
#25 Removed user | 09.02.2015 20:54 |
126 Posts |
Именно а тя трябва да бъде интересна както за малките така и големите отбори а аз като гледам на малките въобще не им е интересно и за това се отказват :) защото някакви неземни загуби :) първо оправете симулатора после добавяйте нови функции от които няма особено голям смисъл:) |
#26 Removed user | 09.02.2015 20:59 |
1014 Posts |
Не говори в множествено число аз или които и да не нищо не може да направи САМО админа може |
#27 Liverpool92 | 09.02.2015 21:56 |
1556 Posts
Since 09.07.2009 |
И ако се смесят групите ще стане ли интересно? Това даже може и да е грешка, защото аз не съм си губил 1 година в развитието на юноши, които да продам за да събера кредит и да купя и развивам 2 години играчите,които този сезон ми носят първа титла. И сега след толкова време и пари да ме смесят с други с които за да е интересно на новите да си вземем 1 титла, а те да си се борят с по 40-60коеф в тяхна си лига... няма да е справедливо. |
#28 Removed user | 09.02.2015 22:27 |
1014 Posts |
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>И ако се смесят групите ще стане ли интересно? Това даже може и да е грешка,защото аз не съм си губил 1 година в развитието на юноши, които да продам за дасъбера кредит и да купя и развивам 2 години играчите,които този сезон ми носятпърва титла. И сега след толкова време и пари да ме смесят с други с които за дае интересно на новите да си вземем 1 титла, а те да си се борят с по 40-60коеф втяхна си лига... няма да е справедливо.</blockquote> |
#29 The DRAGONS | 10.02.2015 12:49 |
36 Posts
Since 07.03.2014 |
Идеята ти не е никак лоша но има още какво да добавиш по нея знам че можеш ;) да я из-пипаш дори и админа ако благоволи да я разгледа може да добави нещо към нея но има един проблем и то е главен все повече потребители се отказват и все по малко нови потребители има за тяхна сметка засега единственото нещо което може да съживи умиращата игра е една хубава реклама и повече внимание на админа към продукта който управлява предлагал съм няколко пъти на Админа да направи сметка в която потребители като мен и вас да пускат по някой лев и да се направи реклама на играта но уви не получих отговор за тази идея но знам че повечето от вас биха отделили по 5 лв от джоба си примерно 5 лв за да възродят играта |
#30 Removed user | 10.02.2015 12:58 |
1014 Posts |
<blockquote><h3>The Sentinel написа:</h3>Идеята ти не е никак лоша но има още какво да добавиш по нея знам че можеш дая из-пипаш дори и админа ако благоволи да я разгледа може да добави нещо към неяно има един проблем и то е главен все повече потребители се отказват и все помалко нови потребители има за тяхна сметка засега единственото нещо което можеда съживи умиращата игра е една хубава реклама и повече внимание на админа къмпродукта който управлява предлагал съм няколко пъти на Админа да направи сметкав която потребители като мен и вас да пускат по някой лев и да се направиреклама на играта но уви не получих отговор за тази идея но знам че повечето отвас биха отделили по 5 лв от джоба си примерно 5 лв за да възродят играта</blockquote> |